Crypto.com uzatvorilo ďalšie zaujímavé partnerstvo svetového rozmeru

Určite ste tiež postrehli, že spoločnosť Crypto.com intenzívne pracuje na rôznych partnerstvách a zameriava sa najmä na šport. V tomto smere hrajú doslova najvyššiu ligu a namiesto spoluprác s konkrétnymi športovcami riešia marketing o dosť komplexnejšie. Oslovujú a sponzorujú celé tímy, veľké športové udalosti, či dokonca celé ligy a športové organizácie. S touto značkou sme sa stretli napríklad pri posledných majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji, vidieť ju môžu aj fanúšikovia Formuly 1 a dlhodobé spolupráce budujú aj s tímom NHL Montreal Canadiens a najvyššou profesionálnou futbalovou ligou v Taliansku - Lega Serie A.

 

Platforma chce využiť záujem fanúšikov o bojové športy, ktorý rastie po celom svete

 

Spomínali sme, že Crypto.com sa pri partnerstvách zameriava na celosvetových hráčov a preto si v segmente bojových športov pravdepodobne nemohli vybrať nikoho iného, ako organizáciu UFC. Jedná sa o poprednú organizáciu zmiešaných bojových umení, ktorá zároveň zastrešuje aj väčšinu najsledovanejších predstaviteľov tohto športu. Dobrým príkladom je najznámejší MMA bojovník Conor Anthony McGregor, ktorý svojimi výkonmi za posledné roky pritiahol k sledovaniu zápasov milióny fanúšikov.

 

Crypto.com sa prostredníctvom tejto spolupráce dostane k obrovskej celosvetovej vizibilite - fanúšikovská základňa UFC so 625 miliónmi ľudí, viac ako 150 miliónov sledovateľov sociálnych médií a viac ako 900 miliónov domácností v 175 krajinách s prístupom k televíznemu vysielaniu zápasov UFC. Spoločnosť sa zároveň stane vôbec prvým partnerom, ktorý bude môcť obrandovať aj oblečenie, ktoré využívajú bojovnícia ďalší ľudia, ktorí sú súčasťou organizácie.

 

„Spojili sa dve spoločnosti, ktoré sú najlepšie v tom čo robia“

 

Presne v tomto zmysle sa vyjadril prezident organizácie UFC Dana White a dodal, že žiadna spoločnosť neurobila pre spopularizovanie bojových športov viac, ako UFC. Stali sa tak jednou z najznámejších športových organizácií na svete a silou svojej značky chcú pomôcť Crypto.com v snahe osloviť ešte širšie publikum potencionálnych klientov.

Spoluzakladateľ a generálny riaditeľ Crypto.com Kris Marszalek sa vyjadril, že pre ich spoločnosť sa jedná o historický míľnik, kedy najrýchlejšie rastúca kryptomenová platforma na svete spojila svoje sily s najrýchlejšie rastúcim svetovým športom, aby pomohla urýchliť prechod sveta na kryptomeny. Údajne je to len začiatok dlhodobého partnerstva s UFC a tešia sa na to, čo spolu dokážu.

 

Je toto partnerstvo zaujímavé aj pre celé odvetvie kryptomien?

 

Crypto.com bude vymenovaná za vôbec prvého oficiálneho kryptomenového partnera UFC a značka získa pomerne hlbokú integráciu do širokého rámca aktív organizácie bojových športov. Okrem spomínaného brandingu na oblečení bojovníkov, to bude aj umiestnenie značky na podujatiach typu Pay-Per-View a tiež integrácia do obsahu UFC, vrátane živých vysielaní a kanálov sociálnych médií, ktoré organizácia vlastní. Debut tejto spolupráce budeme môcť vidieť už ďalší rok v Las Vegas pri udalosti s názvom UFC® 264: POIRIER VS. MCGREGOR 3.

Dá sa predpokladať, že Crypto.com má dobre spočítané, čo im toto mnohomiliónové partnerstvo prinesie a z pohľadu odvetvia kryptomien prispejú najmä k urýchleniu adopcie digitálnych aktív vo svete. Kryptomenové projekty sa tak môžu tešiť na prílev nového kapitálu a ťažiť z toho budú pravdepodobne všetky relevantné spoločnosti na tomto trhu.

 

Crypto.com má už v súčasnosti viac ako 10 miliónov aktívnych používateľov a na tomto trhu si dlhodobo budujú vedúce postavenie. Ich mobilné aplikácie patria do prvej desiatky najsťahovanejších finančných aplikácii na App Store a Google Play. Kryptomenová karta, ktorú ponúkajú v spolupráci so spoločnosťou VISA, je svetovo najpopulárnejšou a je dostupná vo viac ako 30 krajinách. Ak sa Crypto.com podarí kvalitne zúročiť najnovšiu spoluprácu s UFC, môžeme predpokladať, že tieto čísla by mohli v najbližších rokoch aj naďalej výrazne rásť.

 

Zdroje:

techstory.in

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences