Mediálna a herná platforma Verasity

Verasity (VRA) ponúka unikátny patentovaný systém Proof of View, prostredníctvom ktorého plánuje riešiť problémy videoreklamy a podvodov NFT.

Produktové rady Verasity sa pohybujú vo viacerých odvetviach, ale všetky sú postavené s Proof of View. Vo svojej blockchainovej sieti ponúka peňaženku VeraWallet, v ktorej sa token VRA používa ako hlavná mena na účasť v online hrách a video ekonomike.

Ako funguje?

Verasity je protokolová a produktová platforma pre e-športy, video zábavu a správu digitálneho obsahu. Medzi jej produkty patria vlastné reklamy a systém odmien VRA, ktorý bol integrovaný do súprav SDK pre YouTube, Twitch, Vimeo a všetky hlavné video platformy.

Rovnako ako jeho patentovaná technológia Proof of View, ktorá využíva AI poháňanú blockchainom, transparentnosťou a nemennosťou, aby odhalila podvody s online reklamami. Proof of View zaisťuje, že každý pohľad zachytený v účtovnej knihe je autentický a v konečnom dôsledku poskytuje zúčastneným stranám dôveryhodné videoreklamy.

Verasity pomáha fungovať rýchlo rastúcemu e-športovému priemyslu a hernej komunite tým, že ponúka spoľahlivú serverovú infraštruktúru, bezpečnostnú funkciu Proof of View a VeraPlayer, čo je platforma produktovej vrstvy pre video zábavu.

Platforma Esports Fight Club (EFC) bola premenovaná na VeraEsports, čo predstavuje aktualizovanú víziu firmy pre jej technológiu. Táto rozšírená vízia zahŕňa novú ponuku známu ako Watch & Earn, ktorá používateľom umožňuje streamovať obsah, zarábať a súťažiť na webovej stránke VeraEsports, pričom inzerenti stále profitujú z technológie Verasity Proof of View.

S týmto riešením sa Verasity snaží poskytnúť most, ktorý privedie fanúšikov e-športov do kryptopriemyslu a zároveň zvýši príjmy pre inzerentov e-športov a nadšencov. VeraEsports ponúka prístup k streamom od niektorých z najväčších herných mien, s turnajmi, ktoré organizujú ako Valorant, Riot Games a Axie Infinity. Oslovila tiež nadchádzajúci trh NFT s obsahom v hre aj mimo nej pre svojich používateľov.

Verasity tiež rozšíril svoj patent Proof of View o NFT. Ponuka produktov poskytne trhoviskám a kupujúcim možnosť overiť si pravosť a presnosť NFT a zaistí, že tí, ktorí razia alebo predávajú NFT, sú tým, za koho sa vydávajú a, že NFT je tým, za, čo sa vydáva.

Čo ponúka Verasity Video Platform?

Verasity má tiež niekoľko produktov, ako sú prehrávače videa, GameStore a VeraWallet.

Verasity Gamestore

Gamestore je miesto, kde môžu používatelia hrať rôzne hry. Gamestore je podobný obchodu Playstore alebo App Store, až na to, že implementuje technológiu blockchain. V rámci hernej platformy môžu používatelia vytvárať aj svoje vlastné hry a hrať v rôznych režimoch, ako napríklad singleplayer alebo multiplayer.

Verasity.tv

Ďalšou platformu je Verasity.tv na prehrávanie videa. Verasity si kladie za cieľ vytvoriť prostredie, v ktorom môžu tvorcovia obsahu zarábať spravodlivé príjmy prostredníctvom tokenov VRA. Dá sa to dosiahnuť prostredníctvom protokolu Verasity PoV, ktorý potvrdzuje skutočnosť. Inzerenti budú potom ochotní zaplatiť za tieto skutočné výsledky inzercie. Prehrávač videa tiež agreguje väčšinu dostupných platforiem na publikovanie videa vrátane Youtube, Twitch a Vimeo, aby mohli tvorcovia video obsahu zarábať tokeny VRA. Okrem toho technológia prehrávača videa je dobre škálovateľná a podporuje viac ako 8 petabajtov ( 1 petabajt je 1024 terabajtov) prevádzky za mesiac.

Esports Fight Club

Pre platformy prehrávačov videa Verasity je vytvorená platforma esports video s názvom Esports Fight Club. Prehrávač videa a platforma na zdieľanie videa, ktorá zhromažďuje e-športové produkty z hier ako PUBG, Counter Strike a Dota2.

Okrem toho môžu používatelia získavať odmeny a hrať hry, pričom základňa fanúšikov je tiež zdrojom príjmov z reklám zobrazených na platforme. Platforma na svojom poslednom veľkom turnaji získala okolo 8,5 milióna divákov. Verasity tiež vykonáva testovanie produktov pre tretie strany v Esports Fight Club.

VeraWallet

Verasity má svoju vlastnú kryptomenovú peňaženku s názvom VeraWallet. Používatelia by si mali najskôr zakúpiť VRA cez VeraWallet, aby získali prístup ku všetkým funkciám produktov Verasity. Verawallet navyše umožňuje používateľom zarábať, míňať a ukladať tokeny. Peňaženka má tiež funkcie, ktoré používateľom umožňujú obchodovať s tokenmi za fiat peniaze.

Proof of View

Ako už bolo spomenuté, patentovaný protokol Verasity Proof of View (PoV) je určený na zníženie podvodných reklám. Protokol má niekoľko metrík, ako napríklad odtlačky prstov na overenie, že obsah si prezeral skutočný človek. Metriky sa vykonávajú v reálnom čase, aby sa okamžite odstránili podvodné reklamy. Overený, skutočný ľudský pohľad je potom verejne zaznamenaný na blockchaine.

Verasity tiež dosahuje svoje príjmy prostredníctvom inzerentov tretích strán, ktorí používajú protokol. Protokol Verasity je väčšinou použiteľný pre sektory e-športov, reklamy a videa. Keďže protokol môže zabezpečiť lepší výkon reklamy, Verasity môže inzerentom účtovať viac. Okrem monetizácie videa je možné protokol PoV použiť na overenie digitálnych obrázkov, čo rozširuje prípad použitia do oblastí, ako sú zberateľské predmety s tokenmi NFT.

VRA token

Natívny token Verasity sa nazýva VRA. Projekt udeľuje odmeny VRA prostredníctvom sledovanosti, videí a reklám. Používatelia môžu zarábať VRA sledovaním videí od hlavných vydavateľov videa, vrátane Youtube, Twitch a Vimeo.

Verasity potom odmeňuje svojich používateľov tokenmi VRA za sledovanie a prihlásenie na odber videí od tvorcov videí. Používatelia tiež získavajú tokeny za odporúčania, registrácie, hranie hier atď. Okrem odmeny od ekosystému zdieľania videa Verasity môžu používatelia skutočne podporovať malých tvorcov obsahu tým, že im pred pozeraním obsahu zaplatia tokeny. V budúcich partnerstvách budú môcť používatelia minúť svoje tokeny priamo prostredníctvom aktivít, ako je online nakupovanie.

Inzerenti si navyše môžu zakúpiť VRA, aby zvýšili svoju reklamnú kampaň a zapojenie používateľov. Tokenový cyklus sa opakuje, keď inzerenti platformy Verasity navzájom získavajú výnosy vďaka autentickému zapojeniu používateľov.

Verasity navyše nakoniec odkúpi časť obežného tokenu s príjmami získanými od inzerentov. Tieto zakúpené tokeny sa potom spália, aby sa zvýšila hodnota tokenu, keď sa zníži obeh.

Staking

Ekonomika Verasity pridáva ďalšie stimuly na držanie VRA prostredníctvom programu VRA Staking a zároveň zvyšuje dopyt po užitočnosti VRA v rámci veľkej siete vydavateľov videí a ich vlastné komunity, pričom platformu využívajú na odmeňovanie VRA a šírenie povedomia a prijímania výhody sieťového efektu.

Earning

Keď diváci pozerajú videá na doméne vydavateľa, môžu byť odmenení tokenmi VRA. Toto je možnosť stimulovať divákov, aby pozerali videá na doméne vlastníka, generovali novú návštevnosť a udržali si ich divákov zapojených do platformy vydavateľa. Diváci môžu tiež zarobiť ďalšie tokeny odporúčaním ďalších divákov k obsahu. Diváci môžu získať VRA z registrácií, zdieľania videí, odporúčaní, sledovania reklám a hrania hier.

Spending

Diváci môžu previesť VRA na iné kryptomeny, ako je bitcoin, na mnohých burzách. Fiat brána v rámci VeraWallet umožňuje divákom nakupovať a predávať VRA priamo za fiat menu. Verasita je tiež zavádzanie partnerských programov, ktoré umožnia, aby sa VRA využívalo priamo na tovary a služby.

Revenue Streams

Esports Fight Club generuje príjmy pre Verasity prostredníctvom platenia za hranie a predplatné členské balíčky. Platforma tvorí príjmy z uverejnených reklám. Vďaka jedinečnému vodopádu zásobníka reklám to dá zabrať výhody viacerých reklamných sietí na optimalizáciu cien za tisíc zobrazení a miery plnenia.

Verasity tiež zarába generovaním transakčných poplatkov vyberaním za používanie jej siete prostredníctvom poplatkov za výber.

Buyback and Burn

Náhodné množstvo čistých výnosov a poplatkov zarobených Verasity vo fiat mene sa používa na odkúpenie VRA a spaľovanie VRA, aby sa znížilo dodávka množstvo tokenov v obehu. Verasity od svojho vzniku spálilo 2 135 033 305 VRA.

Zdroje:

https://verasity.io/documents/verasity_whitepaper_eng.pdf,https://phemex.com/academy/what-is-verasity-vra,https://coinmarketcap.com/alexandria/article/what-is-verasity-vra-features-tokenomics-and-price-prediction

 

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences