Blockchain herná platforma na Ethereum: Ufo Gaming

Dnes som si pre vás pripravil článok z rozrastajúceho sa sveta blockchainových hier s názvom UFO Gaming. Táto platforma poskytuje vášnivým hráčom, ktorí dokážu stráviť niekoľko hodín hraním hier spojiť príjemne s užitočným, a to vďaka hrám play to earn.  

Čo je UFO Gaming?

UFO Gaming je decentralizovaná herná platforma, ktorej cieľom je prepojiť tradičné hranie s rýchlo rastúcim svetom blockchainových hier.

Model play to earn (P2E) pre Super Galactic umožňuje hráčom súťažiť o ceny a odomykať špeciálne funkcie v hre, keď vložia token UFO. Okrem toho Dark Metaverse je neustále sa rozširujúci ekosystém hier P2E s tokenmi NFT a virtuálnym vlastníctvom pôdy.

Tím UFO Gaming tvoria herní nadšenci, talentovaní dizajnéri, vývojári a experti na blockchain. Ich cieľom je vytvárať bohaté, rôznorodé herné ekosystémy, ktoré posilňujú hráčov a poskytujú im spravodlivú príležitosť generovať príjmy z hrania hier.

Ekosystém (Dark Metaverse)

Dark Metaverse je neustále sa rozvíjajúci ekosystém hier typu P2E, virtuálnej krajiny a tokenov NFT.

Super Galactic

Super Galactic je decentralizovaná intergalaktická sociálna herná platforma a vlajková loď herného ekosystému UFO. Spája prvky hry na hranie rolí (RPG), hry s alternatívnou realitou (ARG) a arkádové akčné hry, aby vytvoril pohlcujúci zážitok z krypto hry. Hráči môžu rozvíjať digitálnych super vojakov a potom s nimi hrať.

Super Galactic funguje na Ethereum a aj na Polygone. V súlade s tým, hra ťaží z rýchlych transakčných časov a z minimálnych poplatkov za gas. Používatelia si ponechávajú všetky vlastné aktíva v hre.

Hra sa odohráva v Dark Metaverse, ktorý je obývaný mimozemskou rasou, ktorá má za cieľ spôsobiť chaos a deštrukciu. Hranie hry vyžaduje postavu UFOep NFT.

Jediný spôsob, ako mintovať UFOeps, je používať plazmové body, ktoré je možné získať iba dokončením úloh a misií v hre a zarábaním tokenov UAP. UFOeps však nakoniec budú dostupné na voľnom trhu.

UFOep NFT

S plazmovými bodmi môžu hráči získať tokeny NFT známe ako UFOeps. Počet UFOeps NFT je obmedzený a slúžia na stimuláciu prvých používateľov platformy poskytovaním jedinečných vlastností a vyšších hodnotení. 

Staking

Hráči môžu zamknúť svoje tokeny UFO alebo ich vložiť do liquidity poolu UFO-ETH, aby získali plazmové body, ktoré môžu byť neskôr použité na mintovanie vzácnych UFOeps NFT. Jednorazový bazén UFO poskytuje hráčom prístup k 25 % fondu plazmových bodov. Avšak UFO-ETH LP dáva hráčom prístup k 75% plazmových bodov. Okrem toho si hráči môžu vybrať medzi flexibilnými alebo uzamknutými odmenami, pričom uzamknuté odmeny generujú dvakrát toľko plazmových bodov.

Rating systém

Cieľom tohto ratingového systému je zabezpečiť organický rast a udržať udržateľnú hospodársku politiku. Denné hranie zvyšuje hodnotenie NFT postáv v hre. Čím vyššie je hodnotenie hráča, tým viac úloh a misií môže získať. Vyššie hodnotenia tiež umožňujú hráčom získať viac odmien UAP. Čím dlhšie hráte, tým viac môžete zarobiť. Navyše, hrateľné NFT sa stávajú čoraz cennejšími, pretože získavajú vyššie hodnotenie.

Virtual Land

Virtuálna krajina hrá kľúčovú úlohu v hernom ekosystéme UFO. Sú to tokeny NFT ERC-721, ktorých zásoba je obmedzená.

Niektoré virtuálne krajiny je možné mintovať, zatiaľ, čo iné typy je možné kúpiť v aukcii pomocou tokenov UFO. V súlade s tým, čím viac virtuálnych krajín hráč vlastní, tým väčší vplyv má na rozhodovanie a hlasovanie o zmenách smerovania Dark Metaverse. Hráči, ktorí vlastnia najviac pôdy na každej planéte sa nazývajú Eternals a získavajú špeciálne výhody v celom ekosystéme.

Vlastníci pozemkov získajú prístup k exkluzívnej materskej lodi ponuky DEX (IDO), kde môžu vkladať tokeny UFO pre prístup k pripravovaným spusteniam herných projektov na viacerých blockchainoch. Majitelia pozemkov môžu zarábať pasívny príjem, keď iní hráči vytvárajú hry na ich pozemku.

IDO predstavujú do Dark Metaverse neustály prúd nových hier a partnerstiev. Zakaždým, keď sa objaví nová planéta, bude pravdepodobne vznikať nová hra. Každá hra bude tiež špecifická pre danú planétu a prispeje k jej sub-ekonomike.

Každý pozemok virtuálnej krajiny je prispôsobiteľný. Okrem toho najvzácnejšie pozemky virtuálnej pôdy oprávňujú hráčov k najväčšiemu podielu na príjmoch planetárneho fondu a dodatočným hlasovacím právam na správu a prideľovaniu IDO.

Integrácia hier

Vývojári môžu použiť infraštruktúru UFO Gaming a token UFO ako základnú vrstvu a systém odmien pre nové hry. Používatelia týchto hier môžu tiež získať obchodovateľné odmeny za splnenie úloh ako v hre Super Galactic.

Partneri využívajú pomoc s tokenomikou, virtuálnou krajinou a predajom NFT, aby poskytli flexibilné riešenie pre vývojárov blockchainových hier. UFO Gaming umožňuje vytvárať turnaje a súťaže PVP.

Play to Earn

Hry typu P2E sa týkajú herných platforiem založených na blockchaine, ktoré využívajú inovatívne ekonomické stimuly, aby pomohli hráčom speňažiť ich herný čas. Herný model P2E znižuje vstupné bariéry a umožňuje komukoľvek zarábať na hraní hier.

Mnohé z týchto hier obsahujú zberateľské predmety NFT, úlohy, misie a obchodovateľné položky v hre. Existuje však čoraz rozmanitejšia škála hier P2E, ktoré sú k dispozícii, pretože krypto hry sa naďalej rozvíjajú. Okrem toho riešenia vrstvy 2 zohrávajú rozhodujúcu úlohu v úspechu herných platforiem P2E odstránením drahých poplatkov za gas.

Mnoho hier P2E využíva meny, ktoré možno použiť na obchodovanie s NFT prostredníctvom obchodov s NFT v hrách. Navyše, hráči môžu často predávať svoje NFT mimo hier na NFT trhoch, ako sú Rarible a OpenSea.

Okrem toho niekoľko populárnych hier P2E obsahuje vlastníctvo pôdy, výnosové hospodárenie a ďalšie prvky decentralizovaného financovania (DeFi). P2E hry, ako také ponúkajú príležitosť pre herných fanúšikov, aby si zdokonalili svoje zručnosti a súčasne zarobili krypto aktíva.

UFO Gaming token system

Primárnym ekonomickým mechanizmom v ekosystéme UFO Gaming je predaj tokenov NFT spolu s pozemkami, hernými doplnkami a natívnymi tokenmi. Platforma UFO Gaming tiež používa systém troch tokenov na vytvorenie interného ekonomického modelu, ktorý zabezpečuje nekonečný finančný tok.

UFO Token

Prvým z troch tokenov UFO je token UFO. Tento token je základom ekosystému UFO Gaming a je nevyhnutný na získavanie plazmových bodov a UAP. Token UFO je nevyhnutný na obchodovanie s postavami, zbraňami a ďalšími aktívami v hre v obchode UFO Gaming NFT.

                                                                

UAP Token

Druhý token v systéme troch tokenov je UAP. Tento token sa získava plnením misií a denných úloh počas hry Super Galactic P2E. Hráči, ktorí majú UAP, ho môžu tiež použiť na vylepšenie vojakov a vylepšenia svojho klanu. UAP je voľne vymeniteľný na otvorenom trhu ako token UFO.

Plazma body

Plazmové body sú nevyhnutné na mintovanie vzácnych NFT Origin UFOeps. Aby hráči generovali plazmové body, musia zamknúť tokeny UFO alebo prostredníctvom UFO-ETH LP. Počet plazmových bodov, ktoré môžu hráči získať, je tiež úmerný ich podielu na celkovom vklade, dĺžke zamknutia a zvolenému fondu.

Záver

Nakoľko projekt je v štartovacej fáze, tak nemá všetky funkcie popísané vyššie spustené. V roku 2021 mali za cieľ dokončiť dve fázy s názvom Launch a Growth, v ktorých mal prebehnúť audit platformy či uverejnenie partnerstiev. Ďalšie dve fázy s názvom Expansion a Blackhole, ktorá sú plánované na prvú polovicu roku 2022 majú priniesť staking, spustenie Dark Metaverse či oficiálne spustenie hry Super Galactic.

                            

Zdroje:

https://academy.moralis.io/blog/what-is-ufo-gaming-and-the-ufo-token,https://drive.google.com/file/d/1C94iqeKcePS-C9jrxEcfgym9ycXgBsx2/view

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences