Real Bedford uzavrel spoluprácu s OpenNode

Na svete sa nájde hneď niekoľko športových tímov, ktoré majú na svojich dresoch, štadiónoch či priľahlých reklamných paneloch, reklamy spojené s kryptomenami. Tie v poslednom roku spravili obrovský posun a čo sa marketingu týka, tak niekoľko projektov zaujalo extrémnu ofenzívu. Najlepším príkladom je asi kryptomenová burza Crypto.com, ktorá má svoje reklamy už takmer v každom poprednom športe, od basketbalu, cez hokej, bojové umenia až po Formulu 1. To ale nie je jediný spôsob, ako sa môže o kryptomenách zlepšiť povedomie prostredníctvom športu. Priamym dôkazom toho je futbalový klub Real Bedford.

Skvelá práca Petra McCormacka

Peter McCormack je jedným z najznámejších kryptomenových podcasterov vôbec. Preslávil sa najmä vďaka svojej tvorbe spojenej s podcastom What Bitcoin Did, ktorý je jedným z najpočúvanejších ale aj celosvetovo najpopulárnejších kryptomenových podcastov vôbec.

Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že McCormackovi sa veľmi zadarilo aj vďaka investovaniu do kryptomien. Podľa odhadov by McCormack mal zarábať mesačne okolo 200 000 dolárov. Aj to má byť jedným z dôvodov, prečo sa rozhodol kúpiť futbalový klub Real Bedford, ktorý sídli v jeho rodnom meste Bedford.  

No a práve Real Bedford sa aktuálne bude čo najviac prepájať s kryptomenovým svetom, konkrétne Bitcoinom. Aj to mal byť jeden z hlavných cieľov Petra McCormacka, ktorý povedal, že chce týmto štýlom poukázať na to, ako môže Bitcoin pomôcť v reálnom svete. McCormack verí, že sa Real Bedford začne v najbližších sezónach posúvať do vyšších a lepších líg najmä vďaka Bitcoinu.

Real Bedford uzavrel spoluprácu s OpenNode

Ten by mal pomôcť aj napríklad vďaka novej spolupráci, ktorú tento tím uzavrel. Konkrétne ide o spoluprácu s kryptomenovou platobnou spoločnosťou OpenNode, ktorá pomôže s akceptovaním platieb prostredníctvom Bitcoinu. Najväčšia kryptomena by tak čoskoro mala byť dostupná ako prostriedok na nákup rôznych produktov či služieb spojených s klubom Real Bedford.

Okrem iného sa očakáva, že OpenNode pomôže aj s tým, aby mohol klub platiť svojich hráčov či zamestnancov priamo prostredníctvom BTC. Samozrejme, že pôjde o tých, ktorí takúto možnosť prijmu. Peter McCormack je ohľadom tejto spolupráce veľmi nadšený.

„Sme veľmi radi, že začíname spolupracovať so spoločnosťou OpenNode, ktorá nám pomôže presunúť sa na bitcoin štandard v ktorom chceme operovať. Poznám predstaviteľov tejto spoločnosti už roky a výborne pasujú do nášho projektu.“

Rovnaké nadšenie bolo vidno aj zo strany OpenNode tímu. Julie Landru, Head of Growth pre OpenNode sa ohľadom tejto spolupráce vyjadrila rovnako pozitívne.

„OpenNode je veľmi spokojná s tým, že môže podporiť Petra McCormacka s jeho vášňou, zanietením a víziou pre Real Bedford. Bitcoin, rastúca globálna mena a Real Bedford, rastúci futbalový klub, sú dokonalou kombináciou.“

Táto spolupráca tak môže pomôcť všetkým zúčastneným stranám. Real Bedford si môže vďaka tomu zabezpečiť celosvetovú fanúšikovskú základňu, ktorá sa bude v prípade úspechov pravdepodobne len rozrastať. OpenNode si môže samozrejme nájsť ďalších spokojných klientov, ktorým pomôže v ich ceste ku BTC adopcii. Peter McCormack si okrem detského sna môže splniť aj svoje predsavzatie dostať Bitcoin opäť medzi viac a viac ľudí. No a Bitcoin ako taký si môže prostredníctvom tohto kroku nielen rozšíriť svoju fanúšikovskú a používateľskú základňu, ale takisto aj poukázať, že prostredníctvom tejto kryptomeny je možné pomôcť ku pozitívnej zmene.

Zdroje:

https://bitcoinmagazine.com/, https://www.nasdaq.com/, https://cryptonewsbtc.org/

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences