Prehľad týždňa - cenové novinky či zmena dizajnu Kryptotrejderu

Čo sa udialo v prvý kompletný októbrový týždeň? Noviniek síce nie je najviac, avšak minimálne cenovo sa nám kryptomenový trh určite posunul vpred a aj tomu sa budeme venovať aj v tomto našom tradičnom prehľade trhu.

Bitcoin tvorí veľkú mesačnú sviečku

Aj napriek tomu, že je iba začiatok októbra, tak už teraz môžeme (i keď s veľkou odvahou) tvrdiť, že Bitcoin má aktuálne našliapnuté na to, aby spravil jednu z najväčších sviečok nielen za posledný rok, ale taktiež v histórii vôbec. Iba za prvý týždeň totižto narástol Bitcoin o viac ako 25 %, čo tak výrazne Bitcoin posunulo k tomu, aby postupne začal atakovať svoje aktuálne ATH. To je ešte ale stále na hodnote 65 000 dolárov, avšak už množstvo ľudí predpovedá, že toto ATH dlho nevydrží.

Aj s týmto sú ale trošku spojené aj veľké oči, ktoré často veľmi rýchlo zaplavia celý kryptomenový trh. Na Twitteri sa už často objavujú veľké predikcie na to, ako vysoko sa dostane cena Bitcoinu do konca roka. Odhady na 100 000, 135 000 či dokonca 212 000 dolárov sú síce založené na rôznych matematických odhadoch, fraktáloch či rôznych iných indikátoroch, avšak treba mať stále na pamäti, že kryptomeny vedia byť veľmi nevyspytateľné. Aj preto sa treba držať nohami na zemi, o čom sme vás informovali napríklad aj v tomto našom článku.

Jamie Dimon vs PlanB

No a v tomto duchu sme pre vás pripravili ešte jeden článok. Ten sa konkrétne pozeral na dva odlišné názory, ktoré ponúkajú Jamie Dimon, známy kryptomenový hater a hlavne hlavný predstaviteľ investičnej banky J.P Morgan, a PlanB, tvorca modelu Stock-to-flow na Bitcoin. Ten je samozrejme extrémne bullish na najbližšie obdobie, pretože aj on verí v to, že Bitcoin sa dostane na šesťciferné sumy. Jamie Dimon je ale opačného názoru a tvrdí,  že Bitcoin je iba „zlato pre bláznov,“ a v jeho budúcnosť sám moc neverí. Pokiaľ si chcete prečítať viac o týchto názoroch a spraviť si tak čo najobjektívnejší názor, tak odporúčame pozrieť si náš článok tu.

Ako rozoznať kvalitný kryptomenový projekt od podvodu?

Kryptomenový bullrun so sebou často prináša aj množstvo podvodov. Či sa to kryptomenovým fanúšikom páči alebo nie, tak v čase, kedy na cene rastú všetky kryptomeny, tak sa v tomto sektore zjavuje aj veľké množstvo projektov, ktorých jediným cieľom nie je nič iné, ako iba dostať od investorov peniaze. Tieto podvody sú pritom pomerne ľahko odhaliteľné v očiach skúsených kryptomenových investorov, avšak nováčikov vedia poriadne zmiasť. Aj preto sme sa pre vás tento týždeň rozhodli pripraviť edukačný článok, ktorý by vám lepšie poukázal na hlavné rozdiely medzi kvalitnými kryptomenovými projektami a podvodmi. Pokiaľ sa tak chcete o tejto téme dozvedieť viac, tak kliknite na tento link.

Kryptotrejder mení imidž

No a tento týždeň sa stala jedna podstatná správa pre našich sledovateľov, čitateľov či podporovateľov a tou bola zmena nášho imidžu. Ako ste si už určite všimli, tak Kryptotrejder zmenil dizajn webstránky. S ňou bude čoskoro aj spojených množstvo výhod, ktoré vám postupne predstavíme. Dovtedy si však budeme veľmi ceniť akýkoľvek feedback z vašej strany a pokiaľ tak máte akékoľvek návrhy, pripomienky či komentáre tak sa s nimi neváhajte podeliť či už na našom Telegrame, Facebooku či Instagrame, alebo aj priamo v komentároch v sekcii nižšie.

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences