Počet denných transakcií Binance Smart Chainu raketovo rastie

Niektoré kryptomeny v posledných dňoch dosahujú skvelé výsledky a tvoria stále nové ATH. Dobrým príkladom je Ether (ETH), ktorý historicky prvýkrát takmer dosiahol hranicu 4 000 dolárov a tiež Cardano (ADA), ktoré si za niekoľko dní pripísalo k hodnote až 50%. Najväčším víťazom týchto dní je však pravdepodobne spoločnosť Binance a tá sa môže pochváliť hneď niekoľkými zaujímavými číslami.

Binance rastie vo všetkých smeroch a predbieha aj najsilnejšie kryptomeny

Primárna výhoda spoločnosti Binance spočíva v tom, že svoje aktivity rozvíja v rôznych smeroch a všetky spája v jednom komplexnom ekosystéme. Okrem stanovenia nového ATH ich burzového tokenu Binance Coin (BNB) na úrovni 679 dolárov je tu aj ďalšia metrika, na ktorú netreba zabúdať.

Pridaj sa do VIP skupiny a získaj náskok pred ostatnými! VIAC INFO TU.

Ich vlastný blockchain s pomenovaním Binance Smart Chain totiž takisto dosiahol historický míľnik. V pondelok 3. mája sa na ňom vykonalo viac ako 9 miliónov transakcií za deň a navyše od konca apríla stabilne spracováva cez 7 miliónov transakcií každý deň. Týmito číslami sa im podarilo hneď 5-násobne predbehnúť aj blockchain Ethereum, ktorý denne spracováva v priemere 1,5 milióna transakcií. Mnoho projektov sa postupne presúva z Etherea na Binance Smart Chain a dôvodom sú najmä extrémne vysoké poplatky na prvom zo spomínaných blockchainov.

Okrem iného rastú aj v metrike, ktorá sa pozerá na počet aktívnych elektronických peňaženiek danej siete a Binance Smart Chain ich aktuálne eviduje už viac ako 70 miliónov a toto číslo stále rastie. Je tak zrejmé, že rôzne faktory ťahajú na túto sieť stále viac používateľov.

Všetky aktivity Binance vyúsťujú do stále rastúceho dopytu po Binance Coine

Zvýšená aktivita v Binance Smart Chaine, ktorú jasne dokazuje rastúci počet transakcií a aktívnych peňaženiek, logicky vedie aj k bullish trendu na ich burzovom tokene Binance Coin (BNB). Na ich blockchaine vzniká mnoho nových projektov a ako sme spomínali, niektoré sa sem presúvajú z Etherea. Na dopyt zároveň vplývajú aj obrovské objemy obchodovania na ich burzovej platforme, kde obchodníci získavajú zľavy na obchodovanie na základe objemu držaných BNB.

Prečítajte si tiež: Arbitráž: Ako využívať rozdiely medzi cenami kryptomien

Tlak na dopyt a ponuku má tak v ich ekosystéme jasný smer a dá sa predpokladať, že vzhľadom na aktuálny vývoj na trhu s kryptomenami nemusí byť nové maximum BNB (679 $) vôbec konečnou hodnotou. Nákup a držanie tohto burzového tokenu je stávkou na rastúce objemy obchodovania kryptomien a širšieho využitia Binance Smart Chainu.

Zdroje: coinmarketcap.com, ethereumworldnews.com

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences