PayPal zvyšuje limity pre nákup kryptomien

Táto spoločnosť vstúpila do sveta kryptomien v októbri 2020  a svojim zákazníkom ponúkajú možnosti obchodovania a platieb kryptomenami. Aj keď podľa pôvodných plánov mal byť limit pre týždenné nákupy kryptomien prostredníctvom platformy 10 000 dolárov, nakoniec bola funkcia uvedená na trh s limitom 20 000 dolárov. Aktuálne sa PayPal rozhodol, že spomínaný limit výrazne navýšia a množstvo klientov tak nebude musieť pre nákupy využívať iné cesty.

Svojim zákazníkom chcú priniesť väčšiu flexibilitu a výber

Vo štvrtkovom oznámení spoločnosť PayPal uviedla, že zvýšila limit nákupu kryptomeny pre niektorých zákazníkov z doterajších 20 000 dolárov na 100 000 dolárov týždenne. Novinka je súčasťou rozsiahlych zmien a platforma rovnako rozširuje svoju funkcionalitu. Aktuálne sa tieto zmeny týkajú iba obyvateľov USA, avšak PayPal sa chce postupne rozširovať aj k zákazníkom v iných regiónoch.

Pridaj sa do VIP skupiny a získaj náskok pred ostatnými! VIAC INFO TU.

Partnerom spoločnosti PayPal je známa burza Coinbase a o obchodovanie s kryptomenami sa starajú prostredníctvom svojej dcérskej spoločnosti – Venmo. Dan Schulman, generálny riaditeľ Venmo sa vyjadril, že podľa ich očakávaní by sa mal priemerný mesačný objem kryptomenových transakcií dostať na hladinu 200 miliónov dolárov v horizonte niekoľkých mesiacov.

Nemení sa iba týždenný limit, ale aj ročný

Týždenný limit pre nákupy kryptomien nebol jediným, ktorý používateľom PayPal znepríjemňoval život. Okrem neho boli aj obmedzení aj ročným limitom na úrovni 50 000 dolárov, čo bolo vzhľadom na 20-tisícový týždenný limit dosť málo. To všetko bude teraz minulosťou a PayPal sa rozhodol, že ročného limitu sa zbavia úplne. Zákazníci tak môžu teraz nakupovať kryptomeny prostredníctvom platformy prakticky neobmedzene.

Prečítajte si tiež: Podarí sa dvom bullish správam otočiť trh?

Zástupcovia spoločnosti sa vyjadrili, že tieto zmeny sú vyslyšaním požiadaviek klientov, s ktorými sa snažia byť v blízkom kontakte, aby lepšie chápali ich potreby. PayPal navyše poskytuje svojim zákazníkom aj rôzne materiály a príručky, ktoré by im mali pomôcť pri spoznávaní sveta kryptomien. Spoločnosť tiež dúfa, že pomôže demystifikovať akékoľvek mylné predstavy, ktoré môžu o digitálnych aktívach ich zákazníci mať. Zásadnou nevýhodou však je, že zákazníci služby PayPal v súčasnosti nemôžu odosielať kryptomeny do iných krypto peňaženiek a znamená to, že svoje kryptomeny smú používať iba v rámci služby PayPal.

Zdroje: cointelegraph.com, bitcoinist.com

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences