Hackerská skupina Anonymous vytvára vlastnú kryptomenu – bude bojovať proti Muskovi a Číne

Neprešli ani dva mesiace od poslednej správy od skupiny Anonymous, ktorá bola venovaná najmä Elonovi Muskovi, a máme tu od nich ďalšie takmer 4 minútové video. To je ale ladené vo výrazne odlišnej „atmosfére“ ako predošlé video. Celkovo sa v ňom viac ako 2 a pol minúty Anonymous venujú opisu aktuálnej situácii na kryptomenových trhoch, prepade Bitcoinu z mája tohto roku, či útokoch čínskych regulátorov na minerov v krajine. Až ku koncu svojho videa ale vydali niekoľko zaujímavých stanovísk či noviniek, ktoré sú výrazne spojené s kryptomenami a preto sa im budeme venovať.

Anon Inu – nový token od Anonymousu

Azda najväčšou novinkou či najzaujímavejšou správou z tohto videa nepochybne je skutočnosť, že Anonymous zverejnil svoj plán na vydanie vlastného tokenu. Má ísť o Anon Inu, nový DeFi token postavený na Binance Smart Chain (BSC), ktorý má mať tri funkcie: manual burns (manuálne spaľovanie tokenov), adding towards liquidity (pridávanie likvidity), distribution holders (distribúcia držiteľov).  

Prečítajte si tiež: Bitcoin mining sa presúva z Číny – geografická decentralizácia ťažby je v plnom prúde

Celkovo má mať táto nová kryptomena viac ako 1 kvadrilión ( 1 000 000 000 000 000) tokenov, čo jasne poukazuje na to, že koncept nedostatku pri tejto kryptomene môžeme hneď vylúčiť (a taktiež sa rozlúčiť aj s myšlienkou, že by niekedy mohla táto kryptomena ísť na 1 dolár či čo i len 1 cent).  

Aj napriek tomu, že sa o tomto tokene nevie veľa, tak z pohľadu na webstránku a predbežnú roadmapu je zatiaľ jasné, že sa Anonymous má sústrediť najmä na marketing, keďže vo veľkom spomínajú pridanie NFT cez OpenSea či rôzne airdropy pre držiteľov. Z pohľadu technológie sa nevie takmer o ničom extrémne prevratnom, čo by tento token mal priniesť na trh a tak sa dá predpokladať, že pôjde z časti o shitcoin, ktorý si má vybudovať meno najmä vďaka danej skupine a profitovať z toho, že je spojený s Anonymous.

Anonymous ako kryptomenová skupina?

Zaujímavé pritom je, že v danom videu sa Anonymous venovali z veľkej časti najmä kryptomenám. Opisovali OTC obchodovanie, dopad digitálneho yuanu na ťažbu v Číne či vplyv Elona Muska a jeho „meme coinu.“

„Veríme, že kryptomeny sú iba v začiatkoch a preto sme sa rozhodli vytvoriť Anon Inu Token. Ide o nový komunitný token decentralizovaných financií (DeFi) s rôznymi built-in možnosťami.“

Rovnako sa tiež vyjadrili, že veria množstvu analytikov, ktorý poukazujú na to, že koniec júla až začiatok augusta má byť časom, kedy sa kryptomeny opäť vo veľkom dostanú do popredia a začnú rásť. Aj preto sa mali rozhodnúť vytvoriť tento token, ktorý má pomôcť s bojom proti Číne či Muskovi. To, ako by to ale mal robiť a prečo je na to potrebný práve tento token Anonymous nevysvetlil.

Keďže nikto nevie, kto je za skupinou Anonymous a ani to, aký je ich cieľ (či iba využitie hypu alebo skutočne vytvorenie nejakého zaujímavého tokenu) tak Anon Inu bude patriť nepochybne do skupiny rizikových shitcoinov. A presne tak je treba k nemu aj pristupovať, pretože na prvý pohľad pôsobí tento token ako ďalšia návnada na neskúsených investorov.

Pridaj sa do VIP skupiny a získaj náskok pred ostatnými! VIAC INFO TU.

Obrovská ponuka, logo psíka či spojenie DeFi a NFT je aktuálne viac ako populárne a keďže sa zatiaľ nevie o žiadnych špeciálnych technologických či tokenomických vymoženostiach, Anon Inu zatiaľ určite spadá do skupiny shitcoinov. Skupina Anonymous sa napriek tomu vyjadrila, že už v najbližších týždňoch by sme sa mali dozvedieť o vývoji tohto tokenu viac. Pokiaľ vás preto táto myšlienka nebodaj zaujala, tak určite pozorne sledujte ich web či najbližšie video, ktoré bude určite zverejnené už čoskoro.

Zdroje: https://u.today/, https://ambcrypto.com/, https://dailyhodl.com/, https://cryptoslate.com/

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences