Budú hráči GTA dostávať kryptomeny ako odmeny za plnenie misií?

Kryptomenový svet nepochybne zažíva aktuálne bullrun, ktorý sa síce podľa niektorých už blíži ku koncu (podľa iných sme len v polovici). Aj napriek tomu sa ale kryptomenám stále darí čo potvrdzuje aj najnovšia „klebeta,“ ktorá by zaradila tieto digitálne aktíva do jednej z najúspešnejších hier všetkých čias.

Uznávaný zdroj – realita zatiaľ nejasná

Podľa Tom Hendersona, známeho leakera (človek, ktorý vynáša informácie či prezrádza tajomstvá), sa majú v najbližšej verzii hry Grand Theft Auto 6 (GTA 6) dočkať hráči odmien v kryptomenách. Tie by mali obdržať iba za dokončenie niektorých misií. Na jeho Twitteri, kde sa na túto tému vyjadril, nájdete aj nasledovné:

„Nedávno som sa dozvedel, že v GTA 6 dostanete za dokončenie niektorých misií odmeny v bitcoine namiesto hotovosti. Aby som to ale viac upresnil, nerobím si srandu. Je to niečo, čo som počul zo zdroja, ktorému dôverujem a aj napriek tomu, že je veľmi pravdepodobné, že táto kryptomena sa nebude volať „Bitcoin,“ stále by malo ísť o kryptomenu.“

Ihneď však tiež dodal, že napriek tomu, že ide o dôveryhodný zdroj, tak treba brať túto informáciu s rezervou. Predsa len ide stále o klebetu a vývojári tejto hry nepovedali najnovšej verzii GTA 6 vôbec veľa. Aj preto sa snažia fanúšikovia uhádnuť, čo pribudne do najnovšej hry. Zatiaľ však nemajú nič isté a preto môže čokoľvek spojené s GTA 6 byť brané iba ako klebeta alebo neoverený fakt.

Prečítajte si tiež: Obrovská Bitcoin konferencia už tento víkend – čo o nej musíte vedieť a kde ju sledovať?

Navyše, hra má byť vydaná až v roku 2023, čo znamená, že aktuálne ide skôr iba o zaujímavosť, ako o novinku ktorá by mohla hýbať trhmi. Napriek tomu by to však bolo stále pomerne podstatné, keď GTA 5 zožala obrovský úspech. Celkovo sa jej predalo až viac ako 140 miliónov kópií a ide o jednu z najúspešnejších hier vôbec.

Vyrobia si vlastný coin?

Ak k takémuto niečomu príde, bude veľmi zaujímavé sledovať to, či sa Rockstar (spoločnosť stojaca za vývojom tejto hry) rozhodne implementovať už existujúcu kryptomenu alebo príde ku vytvoreniu novej, vlastnej kryptomeny. Obe alternatívy pritom určite majú svoje pre aj proti. Na jednej strane by bolo určite jednoduchšie implementovať už existujúcu kryptomenu.

Pridaj sa do VIP skupiny a získaj náskok pred ostatnými! VIAC INFO TU.

Na druhú stranu by sa, v prípade úspechu tejto kryptomeny, čo by pri tak veľkom počte hráčov mohlo nastať pomerne jednoducho, nevyvinutím vlastného coinu spoločnosť Rockstar pravdepodobne pripravila o veľmi zaujímavé zisky. Či príde ku vytvoreniu GTAcoinu alebo Rockstar coinu nevieme, avšak do oficiálneho predstavenia a spustenia tejto hry ostáva ešte naozaj veľa času. Za tú dobu sa môžu vývojári rozhodnúť nám aj čo to prezradiť a fámy o kryptomenách v GTA vyvrátiť, ale aj potvrdiť. V prípade, že príde ku oficiálnemu potvrdeniu týchto noviniek si na túto tému určite pripravíme podrobnejší článok.

Zdroje: https://u.today/, https://bitcoinist.com/

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences