Čaká nás nudné kryptomenové leto?

Kryptomeny určite aktuálne netešia „svoje obecenstvo.“ V posledných pár týždňoch sme nielenže zažili pohyby primárne do strany, ale takisto aj niekoľko nepríjemných prepadov, ktoré nás dostali pomerne ďaleko od aktuálneho ATH. Okrem toho sa aktuálne okrem migrácie minerov z Číny v tomto svete nedeje takmer nič extrémne podstatné (možno s výnimkou London hard forku Etherea), čo by stálo nejako extra za zmienku. Samozrejme, že množstvo kryptomenových organizácii, platforiem či biznisov určite nespí na vavrínoch ale neustále ďalej pracuje na svojom vývoji. To ale nemení nič na tom, že aktuálny stav kryptomenového sveta je pomerne „nudný.“ Môžeme ale očakávať, že sa toto bude diať najbližšie dva mesiace?

Cenové pohyby, ktoré nebudú stáť za to?

30 000 – 42 000 dolárov. Toto pásmo neustále zdôrazňujeme nielen my, ale aj množstvo iných kryptomenových traderov či obchodníkov. Tí samozrejme poukazujú na to, že táto rezistencia a takisto support sú aktuálne extrémne silné a pokiaľ sa niečo nezmení (z pohľadu noviniek alebo objemu), tak je viac ako jasné, že nás čaká ešte niekoľko týždňov či dokonca mesiacov v tejto zóne.

Pokiaľ by došlo ku prerazeniu 30 000 dolárov s veľkým objemom, je viac ako možné, že by sme sa dostali na úrovne okolo 25 000 dolárov. Hranica 28 000 dolárov by síce udržať mohla, ale pokiaľ by niečo Bitcoinu „pomohlo“ dostať sa suverénne pod 30 000 dolárov, je jasné, že na tejto hranici neskončíme. Rovnako ale vieme povedať, že pokiaľ by sa dostal Bitcoin jednoznačne nad 42 000 dolárov, tak môžeme rovno očakávať, že sa dostaneme minimálne nad 45 000 dolárov. Práve preto sú tieto hranice tak podstatné. Ich prerazenie totižto môže spustiť ihneď ďalšie reakcie a pohyby v danom smere.

Prečítajte si tiež: Bank of France: Nemôžeme strácať čas, regulácie kryptomien musia prísť čo najskôr

Všetko ale nasvedčuje tomu, že k takýmto výrazným pohybom tak skoro nepríde. Na leto v pláne nie sú žiadne podstatné eventy či udalosti, na ktoré by sme mohli vo veľkom čakať. Samozrejme, že predpovedať nejaké konkrétne news sa nedá, avšak leto býva všeobecne v kryptomenách skôr nudné, keďže je aj mnoho inštitucionálnych traderov a obchodníkov na dovolenkách. Všeobecne tak objemy počas tohto obdobia nie sú nejaké ohurujúce, čo sa potom bez problémov vie pretaviť do nudného 8 týždňového leta, počas ktorého sa Bitcoin a s ním aj iné kryptomeny len tak plácajú hore dole.

Neviete, čo si vybrať? Tak si vyberte všetko! VIP má všetko. Exkluzívny obsah je len začiatok! Vstúpte do VIP sveta Kryptotrejder. Viac info TU.

No a aktuálne to vyzerá tak, že pokiaľ nepríde viac FUDu zo strany Číny, či nejaká manipulácia od Muska, tak silu na prerazenie ani jednej zo spomínaných hraníc Bitcoin nemá. To by v praxi znamenalo, že najbližšie obdobie by sme strávili v tomto rozhraní a preto sa môže stať, že aj na kryptomenovom trhu bude celkom nuda. Ako ale všetci dobre vieme, tak ak má nejaký trh schopnosť poriadne prekvapiť a spraviť niečo, čo nikto neočakáva, tak je to určite trh s kryptomenami.    

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences