Obľúbený kryptomenový trader vybral 10 altcoinov s obrovským potenciálom pre rok 2021

Michael van de Poppe, známy kryptomenový trader z Holandska sa iba nedávno na svojom Twitteri podelil s viac ako 110 000 followermi o svoj názor na to, ktoré altcoiny môžu zažiť skvelý rok. Van de Poppe sa zvyčajne pozerá na technickú analýzu a obchodovanie, pričom je sám obchodníkom a takisto edukátorom v tomto odvetví, avšak pri daných altcoinoch sa zamyslel taktiež aj nad fundamentálnymi aspektami. Aké mince a tokeny sa tak tomuto obchodníkovi pozdávajú pre rok 2021?

Očakávané DeFi projekty

Pochopiteľne, že z výberu približne 10 kryptomien sa dá očakávať, že pár z nich bude zaradených do kategórie „Mr.Obvious.“ Ide o projekty, ktoré sú už v takom hype, že sa nikto nemôže čudovať, že ich akýkoľvek analytik alebo obchodník zaradil do svojho portfólia. Naopak, čudovanie by prišlo, ak by sa v danom portfóliu nenachádzali.

Presne do takejto kategórie spadajú kryptomeny ako Polkadot (DOT), Chainlink (LINK) či Cardano (ADA). Toto sú tri najväčšie a pravdepodobne aj najznámejšie kryptomeny, ktoré Michael van de Poppe zaradil do svojho portfólia. Napríklad v prípade projektu Polkadot, zverejnil aj takúto analýzu:

„Stále vidíme testovanie hranice 15 dolárov. Ide o jeden z levelov, na ktorý som upozorňoval. Ďalší z nich je 13 dolárov a potom máme úroveň na hranici 10,5 doláru.“

Podľa Van de Poppeho môže dôjsť ku otestovaní týchto úrovní, avšak v prípade rýchleho nástupu bullrunu, sa jeho zrak obráti na úrovne 25, 29 a dokonca 45 dolárov. Ohľadom tohto projektu je to veľmi bullish, avšak nájdu sa aj iné, ktorým verí ešte viac.

Zopár menších altcoinov či prekvapení

Okrem tých očakávaných známych highcaps altcoinov, z ktorých sa samozrejme pozerá aj na ostatné ako Ethereum, Litecoin či Monero, sa Michael van de Poppe rozhodol vybrať práve vyššie spomenuté tri. Avšak čo si vybral z lowcap coinov či úplne nových a málo známych projektov? Tam je výber skutočne obrovský a preto môžu byť niektoré projekty vnímané ako čiastočne prekvapivé.

Prečítajte si tiež: Token Voyager (VGX) během ledna desetinásobně narostl na hodnotě

ICON (ICX), Zilliqa (ZIL) či Cosmos (ATOM) k ním určite ale nepatria. Ide o lowcap kryptomeny, ktoré sú známe a majú zaujímavé využitie či podporu známych spoločností. Ich výber vo watchliste Van de Poppeho preto určite až tak neprekvapí. Na druhú stranu, veľmi zaujímavými variantami, pre ktoré sa tento trader rozhodol sú projekty Elrond (EGLD) či Celer Network (CELR). Práve pri druhom menovanom má dokonca Van de Poppe upozorňovať na obrovský rastový potenciál. Z aktuálnej ceny približne 0,0075 doláru si totižto vie predstaviť rast tohto projektu až na 0,035 doláru.

Okrem toho ešte upriamil pozornosť aj na projekty ako API3 či Dia. Tie majú mať podľa Van de Poppeho potenciál najmä preto, že aktuálne ide o small cap coiny (kryptomeny, s nízkou trhovou kapitalizáciou) a tak ich prípadný rast predstavuje zaujímavý investičný potenciál.

Van de Poppe verí ale celému sektoru

Aj napriek tomu, že si takto Van de Poppe vybral iba niekoľko projektov, na svojom Twitteri sa najmä z pohľadu technickej analýzy venuje veľkému množstvo kryptomien. Nechýbajú samozrejme Bitcoin, Ethereum či Tezos alebo DeFi projekty ako Uniswap a Sushiswap. Z vyjadrení tohto obchodníka ale vyplýva, že je bullish pre celý kryptomenový svet v roku 2021.

„Sledujem týždenné grafy týchto altcoinov a niektoré z nich vyzerajú naozaj neskutočne. Toto bude naozaj skvelý rok. Myslím si, že si ani len nevieme predstaviť, ako úžasný bude. Celková trhová kapitalizácia kryptomien vyzerá na grafe naozaj skvelo. Podľa mňa môže dôjsť ku otestovaniu ATH spred 4 rokov, avšak všetko čo vieme, je nasledovné: Bublina z roku 2017 bude na grafe vyzerať ako malý hrbolček. Celý cyklus sa iba začína.“

Michael van de Poppe znie naozaj veľmi optimisticky, avšak takýto sentiment sa šíri celým kryptomenovým svetom. Ako to vidíte vy? Bude rok 2021 naozaj tak úžasný, ako si všetci predstavujú? Aké altcoiny budete vy sledovať a ktorým projektom veríte na najbližších 12 mesiacov? O svoje názory a komentáre sa neváhajte s nami podeliť do komentárov nižšie alebo na našich sociálnych sieťach Facebook, Instagram či Telegram.

Disclaimer: Tento článok neslúži ako investičná rada. Za všetky investičné rozhodnutia nesiete zodpovednosť iba vy sami a preto by ste mali spraviť potrebný research predtým, ako do akéhokoľvek projektu investujete.

Zdroj: https://dailyhodl.com/

Kontakt

Máte nejakú otázku? Spýtajte sa nás a čoskoro sa vám ozveme.

Vaše osobné údaje (email) budeme spracovávať len za týmto účelom v súlade s platnou legislatívou a zásadami ochrany osobných údajov. Súhlas potvrdíte kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme na váš email. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať písomne, emailom alebo kliknutím na odkaz z ktoréhokoľvek informačného emailu.

Update cookies preferences